Synové slavného Terminátora si společně s kamarády vyrazili zablbnout na místní pláž. Kdo je nezná, tak by jen těžko řekl, že tihle dva jsou bratři a co víc - potomci hollywoodské hvězdy a úspěšného kulturisty Arnolda Swarzennegera. Ten od mládí trávil spoustu času v posilovně, což po čase zúročil v akčních filmech. 

Patrick je prostě fešák, za kterým se nejedno děvče otočí, a Chris, který si zřejmě libuje v tučných jídlech, je kulička. 

Oba jeho synové, které má z manželství s Marií Owings Shriverovou (64), slaví narozeniny v září. Patrick, který je úspěšným modelem a hercem, 18. září. Jeho otec mu veřejně popřál: "Všechno nejlepší k narozeninám, Patricku. Jsi skvělý obchodník a ještě lepší člověk. Jsem tak hrdý na muže, kterým se stáváš. Miluji tě!" 

VIDEO: Hasta la vista, Babo Jago! Podívejte se, jak se z Vémoly stal Terminátor

Video
Video se připravuje ...

Hasta la vista, Babo Jago! Podívejte se, jak se z Vémoly stal Terminátor iSport TV

A pozadu nezůstal, když 27. září oslavil 23. narozeniny Christopher. "Všechno nejlepší, Christopheri! Jsi tak fantastický syn - laskavý, chytrý, dávající vše, o co bych mohl požádat. Nemůžu se dočkat, až uvidím, co uděláte letos, ale vím, že budu hrdý na to, až to uvidím! Miluji tě!"

Je jasné, že Arnie své děti nade vše miluje a je na ně právem pyšný. Nejenom na své dva syny, ale i dcery Christinu (29) a Katherine (30) z manželství s Marií, ale i na "levobočka" Joseph Baena (22). 

VIDEO: Terminátor Vémola šokuje: Těhotenství Lely mě vůbec nezajímá!

Video
Video se připravuje ...

Terminátor Vémola šokuje: Těhotenství Lely mě vůbec nezajímá! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií