Menšími rty překvapila Silvia v polovině srpna statisíce nepřipravených sledujících. Detailní důvod sice tehdy neuvedla, ale byla spokojená, že se k tomu rozhodla. „Se rty jsem teď maximálně spokojená. Měli jste pravdu, byly opravdu větší, než by se patřilo.“ Fanoušci ji navíc zasypali pozitivními zprávami, že vypadá o deset let mladší.

Ve svém internetovém pořadu Svět podle Kucherenko na serveru Čas.sk. se Silvia nově rozpovídala o tom, co ji vedlo ke zmenšení. „Když si člověk zpětně vybaví všechny ty negativní reakce… a nikdo si nezažil tolik hejtů jako já za těch deset, možná více let, co jsem si rty zvětšila, tak by to udělal každý soudný, normální člověk.“

Video: Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Jak Silvia dále formulovala proslov, přiznala, že ačkoliv bylo kritiky na účet jejích pysků přehršel a občas musela komentáře mazat a lidi blokovat, hybnou silou pro odstranění výplně se stalo něco jiného. Konkrétně hollywoodské hvězdy a nejrůznější topmodelky, jež se pyšnily přirozenými rty, ale na kráse jim to přesto neubíralo. „Ani jedna z nich neměla ani pysk, ani kačeří zobák,“ zmínila několik častých přezdívek a uznala, že její rty tak v podstatě vypadaly.

Ve videu dále prozradila, že redukce je mnohem bolestivější než původní zvětšení. Naštěstí si do úst nenechala dát trvalou výplň, vsadila na kyselinu hyaluronovou, která se po čase vstřebá. Přesto rozpouštění materiálu proslzela. „Strašně to štípe, tekly mi slzy. Také jsem zpozorovala, že mi natekl ret, což je normální reakce. Zmenšování probíhalo natřikrát,“ uvedla moderátorka a na závěr dodala, že je jen kousek od kýženého výsledku – před sebou má už jen vyhlazení několika menších nerovností.

VIDEO: Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola

Video
Video se připravuje ...

Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií