V podcastu The Breakfast Club se August románkem ani nehynoucí láskou k Jadě vůbec netajil. „Řekl jsem o tom Willovi a ten mi dal své požehnání. Tomu vztahu jsem dal všechno a Jadu hluboce, opravdu hluboce miluji.“ Jenže… kdo tenhle chlap vůbec je?

Podle všechno je seznámil syn Smithových Jaden (21) v roce 2015. Jada Pinkett Smithová a Alsina spolu trávili nějaký čas a dokonce se v roce 2017 objevili bok po boku na udílení cen BET Awards. Vztah údajně trval zhruba v tomto období.

Video: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce. Bára Horáková, Lukáš Červený

Smith na zpěvákovo tvrzení zatím nereagoval, Jadina mluvčí to popírá, kde může. Je ale zajímavé, že Alsina o vztahu s herečkou napsal písničku už v roce 2019, kdy o románku neměl nikdo potuchy. V ní rapuje o velkém tajemství a že si nejmenovaná osoba nepřeje, aby o něm kdokoliv věděl. Ve videoklipu mu pak tajemná kráska pod přezdívkou Koren zašle textovku. Koren je Jadino dívčí jméno.

Will a Jada jsou přitom spolu dlouhých 25 let a patří k nejstabilnějším párům v Hollywoodu. Je poměrně normální, že po tak dlouhé době strávené pouze s jedním člověkem začne romantika pomalu vyprchávat a dvojice hledají nové způsoby, jak si milostný život trochu opepřit. Fanoušci si ovšem nyní z manželů začali dělat srandu a posílají jim na sociální sítě seznamky, na nichž si páry hledají povyražení ve třech.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií