Co když jsem posledních 14 let spal s muži jen proto, že jsem dosud nenašel tu správnou ženu?“ říkal si prý Elton v polovině osmdesátých let. A v »záchvatu šílenství« požádal Renate o ruku a čtyři dny nato se brali, popsal loni v autobiografii Me (Já). Přitom se prý do té doby sotva líbali. 

Německou zvukařku poznal, když v Londýně roku 1982 nahrával album Too Low for Zero. Deska nese zvláštní poděkování Renate Blauelové a na příští natáčení si ji opět vyžádal. „Trávil jsem s ní víc a víc času, opravdu mi s ní bylo dobře,“ popsal zpěvák. „Byla chytrá, milá, děsně vtipná. A krásná, což si nějak neuvědomovala.“ 

Upřímně ho milovala, ani zhrzená se po něm nechtěla »vozit« a prát špinavé prádlo na veřejnosti, když jim to zanedlouho přestalo klapat. Podle Daily Mailu se při rozvodu smířila s pěti až deseti miliony liber (až 300 milionů Kč), zlomečkem Eltonova jmění. 

Video
Video se připravuje ...

Elton John to rozjel v Praze a zabodoval! David Turek, Marek Pátek

Soud o knihu? 

Teď ho z ničeho nic dala k vrchnímu soudu. Zdroj Daily Mailu uvádí, že jí jde právě o Eltonův životopis. Údajně porušuje ustanovení o mlčenlivosti z rozvodové dohody, prý exmanžela varovala, že v chystané knize nechce figurovat.

Předpokládám, že Eltonův tábor se nebude chtít soudit, mohla by na něj zveřejnit různé šťavnatosti,“ soudí zdroj. I Renatin právník uvedl, že »klientka doufá v soukromé a přátelské vyřešení záležitosti«. Podle Daily Mailu je Renate vdaná a šťastná, střídavě žije v Anglii a Německu.

Fotogalerie
20 fotografií