Tragédie se odehrála v úterý 19. května v kentuckém Mayfieldu. Mills se podle policie pokusil zabít svou přítelkyni, 34letou Ericu Priceovou. Na její příchod vyčkával v domě, kde pobývala její matka a jejich čtyřletá dcerka. Mills na přítelkyni několikrát vystřelil, než zbraň obrátil proti sobě.

Policie nalezla postřelenou ženu před domem. Její matka a dcera vyvázly bez zranění, Priceová byla však převezena do nemocnice. Mills byl na místě prohlášen za mrtvého. Hercovu smrt serveru TMZ potvrdili jeho příbuzní.

Co ho vedlo k tak hrůznému činu, není prozatím jasné. Mills je ovšem v policejních kruzích známým delikventem a jeho rejstřík je velice barvitý. V roce 2016 byl zatčen za řízení pod vlivem alkoholu, o rok později mu nasadili pouta za ohrožení z nedbalosti.

V roce 2018 šel do chládku za napadení. Letos v březnu ho policie zatkla a obvinila ze znásilnění a sodomie a stejně tak za únos a přechovávání pervitinu. Z vazby ho propustili den před sebevraždou.

Jméno Hagen Mills vám může být povědomé ze seriálu Baskets, kde si herec zahrál postavu Luckyho. Objevil se také v seriálu Swedish Dicks nebo filmu Bonnie&Clyde: Justified. V hororu Star Light, který kina uvedou letos v srpnu, si navíc stihl zahrát jednu z hlavních postav.

Fotogalerie
10 fotografií