Blonďatá kráska z Aquamana a exmanželka Deppa, která ho obvinila z domácího násilí (on ji následně také), novou přítelkyni Biancu světu představila tak, jak to obvykle dělává – vášnivou líbačkou na veřejnosti. A protože je Heardová kvůli drsnému rozvodu s Deppem ostře sledovanou osobností, stala se i Buttiová středem zájmu. Sympatie si ale nezískala.

Fotky kameramanky po zveřejnění na internet okamžitě vyvolaly debaty, že je to ženská kopie Johnnyho Deppa. Obléká se stejně, chodí stejně, obklopuje ji stejně temná aura. Fanoušci neskrývali svůj údiv, co za partnery si to Heardová vybírá. Buttiová totiž není první ani poslední, která hvězdu Pirátů z Karibiku něčím připomíná.

„Musel jsem to ‚zčeknout‘ dvakrát, protože jsem si myslel, že po boku Amber je Johnny. Jestli tohle není ta nejděsivější věc na světě??“ rozvášnil se uživatel twitteru pod fotografií dvojice. Jiný si nemyslí, že by Bianca tak nevypadala, kdyby do šatníku nezasahovala její partnerka: „Amber oblíká svou přítelkyni jako Johnnyho Deppa. WTF?!“

Další fanoušci zase připodobňují Buttiovou k její předchůdkyni Tasye Van Reeové, která, co si budeme vykládat, je Depp v bledě modré. „Přesně takhle se oblékala Tasya – jako Johnny. Udělala si z toho vzorec, každá přítelkyně musí vypadat jako on. DĚSIVÉ!“ zhrozil se kritik v komentářích.

Heardová si na sebe upletla pořádný bič. Depp se s ní soudí o 50 milionů dolarů, do bitvy o prachy šla najisto a s náloží důkazů – jenže falešných. Depp lživá tvrzení smetl nahrávkami, v nichž manželka přiznává, že na něm páchala domácí násilí, a Amber záhy upadla v nemilost nejenom veřejnosti, ale i filmových režisérů, kteří ji nechtějí obsazovat.

Fotogalerie
48 fotografií