Tohle byla v podstatě jen otázka času. Za dobu, co se Kim Kardashianová pohybuje na scéně americké televizní zábavy, už na svém životě dokázala zpeněžit téměř všechno. Málokoho proto asi překvapí samotná informace o tom, že zanedlouho bude v obchodech k dostání přesná replika jejího známého pozadí, které hvězda reality show tak ráda ukazuje, kde může.

Překvapivě ale tentokrát tahle vskutku novátorská idea nevzešla od samotné Kim Kardashianové. Na jejím pozadí se rozhodla přiživit dvojice mladých designérek. Za vším stojí dvaadvacetiletá skandinávská umělkyně Ida Jonssonová a její čtyřiadvacetiletá kolegyně Beate Karlssonová. „The Bum“, jak se jejich společné dílo jmenuje, je výsledkem dlouhého zkoumání, přeměřování a propočítávání vzájemných poměrů a proporcí pozadí Kardashianové.  

A tvůrkyním velmi záleží na tom, aby se o tomhle jejich počinu mluvilo a jen tak nezapadl. Designérky se rozhodly povýšit Kimino umělé pozadí z pouhého předmětu, na který se dá podívat a sáhnout, na součást šatníku žen dychtících po Kimině zadní tělesné partii.

Umělé pozadí „Kardashianky“ se totiž dá navléknout a skutečně nosit. K dostání hýždě a boky manželky rappera Kanye Westa (42) zatím nejsou, návrhářky už ale prodej plánují. Cena se zatím odhaduje na 450–600 dolarů, tedy v přepočtu 10–13 tisíc korun. I ony si zjevně chtějí utrhnout svůj kus profitu a slávy, dokud je z čeho.  

VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli.

Fotogalerie
31 fotografií