Netřeba stále dokola opakovat, že rakovina si nevybírá. Pokud se někdo domnívá, že se tato zákeřná nemoc týká jen starších jedinců, je na omylu. Modelce Slick Woodsové je pouhých 23 let, přesto se musela postavit tváří v tvář nádorovému onemocnění.

Na instagramu se svému bezmála milionu sledujícím doznala, že v současné době zápasí s rakovinou. Konkrétní druh nemoci sice neuvedla a ani nezveřejnila aktuální fotku, ale svěřila se, že v současné době prochází náročnou chemoterapií, v jejímž důsledku má poprvé holou hlavu nedobrovolně. Ona sama se to ale snaží brát s nadhledem a prosí všechny, aby ji hlavně nelitovali.

Slick Woodsová se celosvětově proslavila jednoho večera v září 2018, kdy na Rihannině akci Savage x Fenty předvedla nejen odvážný model, který odhaloval téměř vše, ale zvláštní bylo, že přehlídku zvládla na konci devátého měsíce těhotenství. Jak se ukázalo, byl to risk. V zákulisí totiž porodila a dnes má roztomilého ročního synka jménem Saphir, kvůli kterému jí mimo jiné fanoušci přejí, aby se co nejdříve úspěšně vyléčila.

VIDEO: Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu Instagram

Fotogalerie
62 fotografií