Levoboček Joseph Baena, kterého si slavný herec pořídil se služkou a uklízečkou Mildred Patricií Baenovou (58), rozhodně světoznámého tatínka nezapře. On sám se do božského Arnieho ostatně často stylizuje, například sdílí podobná videa z posilovny anebo si zkoušel zahrát v „remaku“ jedné z nejslavnějších scén z Terminátora. A když měl dlouhé vlasy, připomínal dokonce Arnolda v jedné z jeho divácky velice oblíbených rolí – Barbara Conana.

Joseph se naposledy nafotil v jedné z tělocvičen v L.A., kam si chodí budovat úctyhodnou muskulaturu. Oděn jenom v krátkých tmavých šortkách si střihl stejný postoj jako Arnold krátce poté, co získal v roce 1975 pošesté v řadě titul Mr. Olympia. Tuto cenu dostal nakonec celkem sedmkrát.

Jeho jedenadvacetiletý syn, který předloni úspěšně dokončil prestižní střední školu Frontier High School v Bakersfieldu, si vyzkoušel tu samou pozici – a i když ještě jeho bicepsy nedosahují velikosti otcových, ta podoba je přímo zarážející.

Arnold Schwarzenegger, který je zapsán do Guinessovy knihy rekordů jako nejdokonaleji vyvinutý muž na světě, je jistě na svého „levobočka“ hrdý, rozhodně ho muselo potěšit, že se aspoň jeden jeho potomek věnuje kulturistice.

Kromě Josepha má totiž ještě čtyři legitimní děti, dcery Katherine (29) a Christinu (27) a syny Patricka (25) a Christophera (21). Jenže zatímco vysoký a štíhlý Patrick se věnuje modelingu, Christopher, mimochodem Josephův vrstevník, místo hory svalů připomíná spíše bečku sádla. Svůj pupík ostatně vyvalil naposledy na novoroční dovolené v Mexiku a rozhodně to nebyl moc hezký pohled...

VIDEO: Joseph Baena si vyzkoušel roli Terminátora

Fotogalerie
52 fotografií