V tom nepříliš pravděpodobném případě, že by někdo náhodou věděl, kdo se mi dnes večer vloupal do auta a ukradl mi tašku, zkuste ho prosím přesvědčit, aby mi vrátil alespoň scénář,“ napsal zničený herec na Twitter krátce poté, co zjistil, že se stal obětí loupeže. Ve zmiňovaném scénáři měl podle svých vlastních slov zaznamenány poznámky, postřehy a nápady, které do něj zapisoval několik dlouhých týdnů.

Hugh Grant rovněž zdůraznil, že v tašce uchovával také zdravotní kartičky svých ratolestí. I za ty by byl šťastný, kdyby se mu vrátily: slavný herec jich má totiž celkem pět. Dvě děti si tajně pořídil s bývalou přítelkyní, čínskou recepční Tinglan Hongovou, dceru Tabithu (7) a syna Felixe Changa (5). Ten se mimochodem narodil v době, kdy měl Grant už dítě se současnou chotí, krásnou Švédkou Annou Ebersteinovou (39). Kromě syna Johna Munga (6) s ní má pak ještě další dvě děti, jejichž jména ale zatím neprozradil.

Někdejší svůdník, kterému pro jeho modré oči ležely v devadesátých letech všechny ženy bez rozdílu věku u nohou, se po dlouhých rocích staromládenectví loni v květnu oženil. Svou partnerku Annu, která dokázala přestát jeho nevěry a porodit mu tři krásné děti, si Hugh vzal v naprosté tichosti a velice neformálně – on měl na sobě sice slušivé sako, nevěsta ale zvolila bílou minisukni a světle modrou košili.

Sympatický londýnský rodák zřejmě v životě na nic nepospíchá, ostatně i otcem se stal až v jednapadesáti letech…

 

VIDEO: Meryl Streep a Hugh Grant ve filmu Božská Florence

Video
Video se připravuje ...

Meryl Streep a Hugh Grant ve filmu o nejhorší zpěvačce světa Magicbox

Fotogalerie
26 fotografií