Narození dítěte nebylo nijak plánované. Grantova dcera je stará pět týdnů a zatím se její jméno neví. Dítě Hong porodila císařským řezem v soukromé nemocnici Portland v Londýně. Matka se zapsala pod falešným jménem Sophie.

Představiteli starého mládence Charlieho z komedie Čtyři svatby a jeden pohřeb se narození dítěte podařilo tajit zhruba měsíc. Narození dcery ale odmítá komentovat i poté, co se zpráva objevila na veřejnosti. Nechal za sebe mluvit svého mluvčí.

"Mohu potvrdit, že Hugh Grant se stal rád otcem malé holčičky. Grant měl s matkou dítěte krátký poměr, a i když těhotenství nebylo plánované, Hugh je šťastný a rozhodl se dceru podporovat."

Vesměs pozitivní pocity potvrdili i přátelé britského herce. "Bude skvělým tátou. Je ze své dcery naprosto nadšený, přestože s její matkou už není," cituje US Weekly zdroj z hercova blízkého okolí.

Navzdory tomu, že Granta řada jeho ctitelek považuje za věčného starého mládence, jedenapadesátiletý herec se již několik let netajil přáním stát se otcem. "Před deseti lety bych na děti ani nepomyslel. Ale nyní je kolem mě tolik neteří, synovců, bratranců a vnuků, že se mi ta myšlenka líbí," svěřil se již v roce 2009 magazínu Parade.

Fotogalerie
5 fotografií