Světoznámá herečka Helen Hunt se během své kariéry objevila na filmovém plátně po boku mnoha známých hollywoodských legend, jako je Jack Nicholson (81), Mel Gibson (62) nebo Tom Hanks (62).

V roce 1992 se proslavila seriálem Jsem do tebe blázen. Mnoho diváků ji zná ještě z filmů Po čem ženy touží, Trosečník nebo Twister. Posbírala i celou řadu prestižních ocenění: Oscar, Emmy, Zlaté glóby.

Nyní se herečka objevila v Praze! Hlavní město navštívila v rámci natáčení nového britského seriálu "The A Word", z prostředí druhé světové války! Podle serveru The Hollywood Reporter pak bude pokračovat do Británie, Francie a Německa.

Za několik dní, které herečka v české metropoli strávila, toho stihla již požehnaně. Navštívila Centrum současného umění DOX, obdivovala unikátní pohyblivou sochu Franze Kavky na Národní třídě a nezapomněla pochválit místní dezerty. 

A samozřejmě, selfie ze Staroměstského náměstí nesmí při návštěvě Prahy ve vánočním období chybět! K fotce připojila také komentář: "Zpátky doma v Praze."

Není to totiž poprvé, co herečka hlavní město navštívila. Natáčela zde již před měsícem. Tehdy se ve volném čase rozhodla potěšit svou uměleckou duši a navštívila Obecní dům, kde si zašla poslechnout Mozarta.

Fotogalerie
25 fotografií