Maskovaní lupiči byli spatřeni minulý měsíc, jak se snaží proniknout do luxusního sídla rodiny Beckhamových, zločinu však zabránili sousedé. Těm se totiž podařilo zločince vyplašit. Další pokus vlámat se do vily pak proběhl 14. listopadu v ranních hodinách, tento čin byl však opět zmařen – tentokráte sedmi hlídači se psy, kteří již byli na možné vloupání připraveni. Zatím sice ještě neproběhlo žádné zatýkání a nepadlo žádné obvinění, detektivové, kteří celou věc vyšetřovali, jsou ale údajně přesvědčeni, že za tímto zločinem stojí notoricky známý gang zodpovědný za desítky vloupání, za vydírání, obchodování s drogami a možná i za vraždy.

Zdroj The Daily Mirror přiznal, že je tento rodinný klan spojovaný s mnoha kriminálními činy v této oblasti západní Anglie posledních 30 let. Zaměřuje se hlavně na bohaté osobnosti, které si zde sice nakupují rozsáhlé usedlosti, ale tráví v nich minimum času. „Jsou hlavní podezřelí a policie je bedlivě sleduje,“ svěřil zdroj médiím.

V době, kdy k této hrůzostrašné události došlo, byli manželé naštěstí společně se svými dětmi Romeem (16), Cruzem (13) a Harper (7) na dovolené v Austrálii. Přesto se do této nemovitosti v Cotswolds nyní vůbec nechtějí vracet, přece jenom dva útoky na rezidenci během krátké doby jsou více než podezřelé. Rodina by se tam nyní rozhodně necítila bezpečně. Místo idylického venkova, který v jejich očích již není tak idylický, se Beckhamovi přesunuli na dobu neurčitou do svého londýnského bytu.

Fotogalerie
20 fotografií