„Vím, co mě čeká a co je v této nepříjemné situaci mou úlohou. Syn Alexander jednoduše nesmí v žádném případě pocítit, že se se Sergejem rozvádíme. Pro dítě to je stejně jenom papír,“ svěřila pro Nový Čas Kucherenko, která je přesvědčená, že pro téměř osmiletého chlapce se vlastně nic nezmění.

„Ať se stane cokoliv, matka a otec jsou vždy jen jedni. A oba budeme našeho syna milovat a podporovat," říká »královna kačeřího zobáku«, z které tak bude brzy v podstatě matka samoživitelka. Ostatně o syna už dlouho pečuje sama, jelikož její muž sedí už od roku 2015 ve vězení kvůli tomu, že údajně připravil společnost, kde byl vykonavatelem, o majetek v hodnotě několika milionů eur.

Ovšem ani to, že je tatínek za mřížemi, Silvia dítěti nejprve neprozradila. „Řekla jsem mu, že táta pracuje,“ přiznala se s tím, že ale dvěma chlapům svého života rozhodně nebrání v kontaktu. Naopak Alexandera za tatínkem bere na návštěvu, kdykoliv je to možné. 

„Vnímá to a postupně to celkem určitě pochopí. Jsem připravená vysvětlit to synovi, pokud uznám, že nastal správný čas," dodala modelka, která vešla ve známost především svýimi výraznými rty. Dříve sice tvrdila, že nepotřebovala plastiky a obřích pysků dosáhla jen tím, že si je potírala cibulí, nikdo jí to ale moc nevěřil. Za jejím vzhledem stojí očividně kosmetický zásah.

VIDEO:  Slovenská modelka s obřími rty navštívila Prahu! Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
47 fotografií