Přestože je „Sly“ v podstatě již důchodce, měl by spíš nazout papuče a užívat si vnoučátek, je aktivní až až. Věk je pro něj nejspíš jen číslo, které ho nikterak neomezuje, a svými dalšími filmovými projekty navazuje na své nejslavnější snímky. Není tomu tak dávno, co natáčel čtvrtý díl Ramba, šestý díl Rockyho, třetí díl Expendables a film Creed, který volně navazoval na sérii Rocky. Do budoucna plánuje ještě čtvrtý díl Expendables, druhého Creeda a pátého Ramba. Ten se právě v tuto chvíli natáčí na Tenerife a jeho podtitul zní Last Blood (Poslední krev).

Sympatický herec se v něm vrací k jedné ze svých nejslavnějších rolí, k prakticky nesmrtelnému veteránovi z války ve Vietnamu Johnu Rambovi. Poslední díl této krvavé franšízy by měl do kin vstoupit na podzim příštího roku, a rozhodně se bude i dle slov samotného Stalloneho na co těšit. On sám v hojné míře zásobuje Instagram četnými momentkami jak z příprav na natáčení, tak i z posilovny, kde si dával do těla. Aby se také nepochlubil – na filmu se podílí nejen jako herec a pomocný režisér, ale také jako scénárista. Roli si tak upravil přímo na tělo.

Podělil se i o srovnání velikosti ošklivě vypadajících pohmožděnin, které si pořídil na tricepsu při natáčení Ramba 4 a Ramba 5. Ta nejnovější byla podstatně větší. „Ale bude to stát za to,“ zdůraznil americký herec, který si zároveň posteskl, že mu kvůli natáčení tak daleko od domova chybí rodina. S prakticky neznámým režisérem Adrianem Grunbergem totiž nejnovější díl legendární série o svalnatém ex-vojákovi natáčí nejen ve Španělsku, ale i v Bulharsku. Rambo si to tentokrát rozdá „na férovku“ s mexickým drogovým kartelem, který mu unese dceru Gabrielle.

Video
Video se připravuje ...

Z kultovního filmu Rocky je muzikál! Kdo bude zpívat Sylvestra? Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
23 fotografií