Jeden z hitů, jež je proslavily, byl cajdák o splynutí těl »2 Become 1«, tedy »Ze dvou se stane jeden«. Britové teď název písně parafrázují a mluví o tom, že »5 Become 4«, čili ze »Z pěti jsou čtyři«. Geri Horner-Halliwell (46, Ginger Spice), Mel C (44, Sporty Spice), Emma Bunton (42, Baby Spice) a Mel B (43, Scary Spice) včera prostřednictvím videa oznámily koncertní šňůru na léto 2019, čímž málem zbořily internet!

„Největší hudební comeback dekády je tady. Lístky půjdou do prodeje o víkendu a předpokládá se, že budou hned pryč,“ prozradil zdroj deníku The Sun, který o návratu »Spajsek« informoval exkluzivně už ve včerejším vydání. Legendární kapela z 90. let spolu naposledy v plném počtu vystupovala na olympiádě v Londýně v roce 2012.

Přestože se ještě v zimě spekulovalo, že se na turné objeví i Posh Spice, nyní už je jasné, že comeback bude bez ní. Čtyřnásobná máma se chce věnovat své návrhářské kariéře. Má totiž strach, že by jí skotačení na pódiu mohlo zničit seriózní reputaci, kterou už roky tak pracně buduje třeba i tím, že se ze zásady tváří jako kakabus.

První koncert se uskuteční 1. 6. 2019 v Manchesteru na stadionu Etihad pro 55 000 diváků.

Vydělá i tak!

Victoria ale určitě nepřijde zkrátka! Z vystoupení jejích kolegyň jí potečou peníze, i když zůstane doma sedět na zadku. Vlastní totiž ve skupině velký podíl a navíc sama napsala několik písniček, které se budou na turné zpívat.

Fotogalerie
17 fotografií