Už v seriálu Jonas, kde Joe účinkoval společně se svými sourozenci Nickem (26) a Kevinem (31) bylo vidět, že má tenhle sympatický zpěvák smysl pro humor. Nyní to znovu dokázal během halloweenské oslavy, na kterou zvolil poněkud nečekaný oděv – oblékl na sebe šaty Sansy Stark, jedné z hlavních postav ze seriálu Hry o trůny.

Na tom by nebylo na první pohled nic až tak divného, muži na sebe často s chutí oblékají dámské šaty, tedy alespoň v rámci karnevalů, jenže shodou okolností šlo o kostým postavy, kterou v této populární show ztvárňuje právě jeho snoubenka Sophie Turner.

S ohnivě zrzavou parukou a se strništěm na bradě měl sice Joe k oblíbené postavě Ságy ledu a ohně hodně daleko, ale na svých Instastories ukázal, že ho ženská role velice baví, nakrucoval se před fotoaparátem jako profesionál… Byť by někdo mohl možná namítnout, že spíše než Sansu připomínal princeznu Fionu z animované pohádky Shrek. Jeho přítelkyně, „pravá Sansa“, zvolila roztomilý kostým slona.

Tento jinak normální pár spolu chodí již od roku 2016 a na počátku tohoto měsíce se zasnoubili, jak se alespoň zpěvák pochlubil na sociálních sítích. „Řekla ano,“ napsal Joe k jednoduché fotce hereččiny něžné ručky s prstenem, na které zářil obrovský kámen. Jeho fanynky v tu chvíli asi hořce zaplakaly…

Fotogalerie
21 fotografií

Více o seriálu Hra o trůny čtěte ZDE