Herečka s radostí mohla potvrdit, že je zdravá a šťastná. Onemocněla rakovinou konečníku a teprve až po chemoterapiích, které musela kvůli léčbě podstoupit, šla s pravdou ven.

Marcia zveřejnila snímek od kadeřníka, na kterém má jen kratičké vlasy. Zpočátku to nebylo poznat, ale Marciin koment její fotografii objasnil. „Jsem vděčná, že jsem naživu a po chemoterapii i v pořádku a opět zdravá. Jsem ale smutná, že mi vypadaly vlasy a teď jsou tak třícentimetrové a vypadá to fakt podivně. Ještě někdo si prošel ztrátou vlasů kvůli rakovině? Řekněte mi to. Cítím s vámi,“ napsala.

Později se svým fanouškům omluvila za svůj příspěvek. „ Omlouvám se, že můj příspěvek nebyl jasný. Jsem po rakovině. Vše je nyní dobré. Byla to těžká cesta, ale jsem zdravá, šťastná a mnohem vděčnější, než kdy dřív. Děkuji z celého svého srdce za všechnu vaši lásku. Marcia,“ dodala herečka.

Následně pak popsala své pocity poté, co slovo rakovina a padání vlasů řekla nahlas. Říct to pro ni bylo osvobozující a také jí to dodalo energii. „Neptala jsem se, ale děkuji Bohu nebo komukoliv, kdo mi dal ten vnitřní náboj k tomu, abych se posunula dopředu a vyjádřila se. Rozhodně jsem nepočítala s tolika láskyplnými a vlídnými odpověďmi, které mě zahrnuly.  A pokud to někoho zajímá, měla jsem rakovinu konečníku,“ přiznala ve svém vyjádření Cross, které byl po celou dobu boje oporou její manžel Tom Mahoney (60).

Fotogalerie
21 fotografií