Danielse po dlouhé době potkali fotografové poté, co přijal pozvání do talk show Jimmyho Kimmela, který moderoval i minulý ročník předávání cen Oscar. Po Los Angeles si vykračoval v červeném tričku a se sportovní taškou přes rameno. S sebou měl také modrou košili na převlečení.

Jeff působil dost unaveně a poměrně nakvašeně, a tak by v něm v tu chvíli asi jen málokdo poznal veselého troubu Harryho z filmu Blbý a blbější. Od dob natáčení se už přece jen dost změnil, přibylo mu pár vrásek a hodně dělají i jiné vlasy. Přece jen v reálu si herec, známý také z hraných 101 dalmatinů či seriálu Newsroom, na hlavě nepěstuje divoké blond háro. Nejenže má mnohem kratší a spořádanější sestřih, ale také už dost zešedivěl.

Přece jen už od natáčení uběhlo téměř čtvrt století. Přesto ale Daniels na bláznivnou komedii nikdy nezanevřel a rád na ni vzpomíná. „Věděli jsme, že čtrnáctiletí kluci si to zamilují, ale já jsem vůbec nečekal, že ke mně přijdou i sedmdesátníci v oblecích a budou mi říkat, že Blbý a blbější je možná nejlepší film všech dob," vtipkoval v jednom rozhovoru.

Navíc s filmovým parťákem »Lloydem« alias Jimem Carreym ho dodnes pojí blízké přátelství. Proto také dvojice srandistů neváhala a v roce 2014 natočila ještě pokračování s názvem Návrat blbýho a blbějšího. Ten už ale slávy prvního dílu nedosáhl.

VIDEO: Danielse v roli Harryho v komedii Blbý a blbější namluvil Jiří Pomeje. Ten v poslední době zažil pád na dno...

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

 

Fotogalerie
25 fotografií