Brigitte se malinkou Fridou pochlubila ve stylu chytré horákyně. Ukázala ji, neukázala. Jak mají mnohé slavné maminky zvykem, na snímku je vidět jen malá část miminka, vlastně jen hlavička pokrytá háčkovanou čepičkou. „Naše nádherná Frida, naše skutečná láska,“ napsala Brigitte k fotce a doplnila post srdíčkem.

V lehounce růžovém plédu zahalená herečka pod ním k sobě něžně tiskne svou dcerku. Postel je obklopena růžovými balonky, vedle lůžka je vidět obrovská kytice lilií, které nepochybně vydávají silnou vůni.

Co mnohým bouchne do očí je obří, taktéž s růžovým nádechem, prsten s opravdu velkým kamenem na dokonalou manikúrou pěstěné ruce. Je to dárek za porod dcerky od jejího o 15 let mladšího manžela Mattia Dessiho.

„Přešťastni vítáme naši krásnou dceru do našich životů,“ nechala se slyšet herečka po porodu pro magazín People. „Byla to dlouhá cesta, ale stálo to za to. Nikdy ve mně nebylo tolik lásky,“ dodala šťastná, že se jí po čtyřech synech narodila vytoužená dcerka. 

Nejstarší syn Julian se Brigitte narodil v roce 1984 a jeho otcem je její první manžel Kasper Winding. Otcem druhé syna Killiana (28) je její bývalý snoubenec. Otcem synů Raoula (23) a Douglase (25) je hereččin čtvrtý manžel Raoul Meyer. Svého současného manžela číslo pět si vzala v roce 2010.

Po hereččině boku se během jejího života vystřídala řada velmi slavných mužů. Jejím manželem byl krátce Sylvester Stallone. Blonďatá femme fatale uhranula také Arnolda Schwarzeneggera a přiznala dobrodružství na jednu noc se Seanem Pennem. 

Fotogalerie
19 fotografií