"Když jsem byla hubená, byla jsem opravdu nešťastná a v depresích." S těmito slovy odhalila Kate Winsletová světu své nepříjemné zkušenosti s novináři a filmaři, kteří ji tlačili k tomu, aby před natáčení zhubnula.

"Po natočení Titaniku si mě dobíral snad každý. Režisérovi někteří lidé vyčítali, že si vybral takovou tlustou prdel," vzpomíná skvěle vypadající maminka dvou dětí, která nedokáže pochopit hollywoodskou posedlost superhubenými modelka a herečkami.

"Nevzpomínám si, že bych někdy sedla a ládovala se jedním balíčkem sušenek za druhým. Mám takovou postavu od přírody a myslím, že je to mnohem zdravější, než být kost a kůže. Mám normální křivky. Dříve jsem si z útoků dělala hlavu, ale teď, když vidím, kam posedlost vychrtlinami postoupila, se tomu jen směju," tvrdí Kate.

Jednatřicetiletá herečka je šťastná, že pochází z Anglie, kde se váha tolik neřeší. "Ujasnila jsem si, že nejsem tlustá. Možná mám nějaké to kilo navíc, ale co z toho. Už nikdy nebudu hubená. Dost jsem si užila během dospívání. Byla jsem vyzáblá, nemocná, nešťastná a trpěla jsem depresemi," dodává Winsletová.