Zažít koncert hvězdy světového formátu Lennyho Kravitze (54) je zážitek už sám o sobě. Ovšem na jednu divačku svého vystoupení v Bratislavě si zpěvák připravil navíc pořádné překvapení! Na něco takového už asi dívka nezapomene!

„Zpěvák si všiml v hledišti malého blonďatého děvčátka, které bylo v publiku se svými rodiči,“ popsala jedna z účastnic koncertu Karin pro Nový Čas. „Nečekaně slezl přímo do davu ječících fanoušků bez bodyguarda a děvčátko vzal do náručí,“ popisovala dál žena okolnosti úterního koncertu Lennyho v Bratislavě.

„Chvilku si s ní povídal, nakonec ji objal a vrátil se dozpívat koncert. Na konci nezapomněl a zamával jí z pódia,“ dodala Karin, která by si jistě také přála takové speciální zacházení od umělce. Ostatně nestárnoucí Kravitz je stále idolem mnoha žen, a tak by řada jeho fanynek za takový zážitek s ním dala snad i duši.

Jenže zpěvák a instrumentalista takovými pozornostmi pro publikum zrovna neplýtvá, o čemž svědčí, že na koncertě v pražské O2 areně, který proběhl minulou sobotu, nic takového nepředvedl. Bohužel se mu asi u našich východních sousedů zřejmě líbilo o něco víc.

O pořádné pozdvižení se ale před třemi lety Lenny postaral také ve Švédsku. Uprostřed vystoupení mu totiž praskly kalhoty. Sám o sobě trapas, jenže navíc pod nimi neměl žádné spodní prádlo. Všichni se tak mohli zblízka podívat na jeho penis, než se hvězda odešla převléct.

VIDEO: Ukázka z vystoupení Lennyho Kravitze v Praze z roku 2016

Video
Video se připravuje ...

Lenny Kravitz válel v Praze. Čtenář Blesku

 

Fotogalerie
44 fotografií