Před necelými sedmi lety si Jack Osbourne (syn slavného Ozzyho Osbourna (69)) a Lisa Stelly řekli „ANO“. Teď je jejich vztahu konec. Podle TMZ, kterým se podařilo získat informace o rozvodu, má být pár oficiálně rozvedený od začátku května. Pár už v roce 2013 prošel krizí, tehdy Lisa potratila v pokročilém stavu těhotenství. Jak je vidět, následky si nesli až dodnes.
 

Následně pár sdílel na sociální síti prohlášení. „Ahoj, takže zprávy o tom, že se rozvádíme, jsou jistě pro vás šokující. Ale chceme „pročistit vzduch“, stále se milujeme a naše rodina je pro nás tou nejdůležitější věcí v našem životě,“ napsali na Instagramu.
 

„Prožili jsme spolu krásných sedm let, zažili skvělé chvíle, máme tři nádherné děti. I přesto, že jsme zklamaní touto skutečností, tak i nadále budeme vyvíjet naše vztahy a společné přátelství,“ dodal pár. Podle TMZ matka tří dětí Lisa Stelly požádala Jacka o alimenty a o zaplacení veškerých advokátních poplatků. Jack své tři dcery Andy Rose (3), Pearl Clementine (6) a Minnie Theodory (3 měsíce) může navštěvovat.

Fotogalerie
19 fotografií