Epizodu, v níž vystoupení Stormy začíná po šesti minutách, vylíčila agentura Reuters. Trump, kterého hraje herec Alec Baldwin, žádá svého právníka Michaela Cohena, jehož představuje Ben Stiller, aby zavolal Stormy Daniels a pokusil se právní spor urovnat jednou provždy.

Stormy Daniels, jejíž skutečné jméno zní Stephanie Cliffordová, v březnu zažalovala Trumpa, aby se uvolnila z dohody, že pomlčí o jejich údajném vztahu. Za mlčení před prezidentskými volbami jí Cohen vyplatil 130.000 dolarů (asi 2,7 milionu Kč). Trump poměr popírá, nicméně připustil, že peníze Cohenovi uhradil.

V zmíněné scénce Trump naslouchá rozhovoru mezi Cohenem a Stormy, ale brzy se vyjednávání chopí sám. "Co všechno chcete, abyste dala pokoj?" ptá se. "Rezignaci," odpovídá Stormy.

Trump stojí na svém a přemítá: "Vyřešil jsem Severní a Jižní Koreu, proč nemůžu vyřešit nás?" Stormy odpovídá, že na to je už pozdě. "Vím, že nevěříte klimatickým změnám, ale bouře přichází," dodává v replice.

Epizoda začíná ovšem tím, že Cohen, odposlouchávaný FBI, telefonuje Trumpovi, a ten se jej ptá, jak se mu daří ve vězení? Když Cohen vysvětlí, že ve vězení není, Trump prohodí: "Fajn, dej tomu pár týdnů."

VIDEO: „Hrdý Američan“ Donald Trump se ztrapnil, když zapomněl slova národní hymny.