Půvabná herečka Nathalie si se svým snoubencem Zachem užívali slunného rána v Kalifornii, a aby byli na den připravení, rozhodli se hodit i pár svižných temp na rozproudění krve. Poté si herečka řekla, že by mohla chytit i nějaký ten bronz, a tak se svlékla do půl těla, což se jistě zamlouvalo i snoubenci. 

Herečka s argentinskými a peruánskými geny ale netušila, že v okolí nejsou sami a že je v povzdálí sleduje fotograf, který nezaváhal a ihned vše zdokumentoval. Nathalie si tak jistě příště rozmyslí, na jakých místech by měla a neměla vystavovat své přednosti.

 

A tohle jste o herečce věděli?

Nathalie se narodila v Peru, záhy se její rodina přestěhovala do Sydney, kde vystudovala North Sydney Girls High School, tedy školu, kterou studovala i Nicole Kidman (50). V šestnácti se stala tanečnicí salsy a za vydělané peníze se vydala na rok do Brazílie. V roce 2005 se přestěhovala do Los Angeles a postupně dostávala filmové role. Vy ji tak můžete znát třeba z filmu Rychle a zběsile nebo z Upířích deníků. Momentálně je zasnoubená se Zachem Roerigem.

Fotogalerie
20 fotografií