„Miluju svoje holky! Moc pusinek! Vzrušující,“ napsala na Instagram Victoria Beckham ke společné fotce s ostatními kolegyněmi z kapely. „Přátelství nikdy nekončí. Dívčí síla,“ dopsala pomocí hashtagů.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham),Úno 2, 2018 v 8:27 PST

Jenže zřejmě neměla tušení, jakou vlnu reakcí snímek vyvolá. Řadu fanoušků jistě taková vzpomínka na dávné časy potěšila, jenže mnohem víc lidí si povšimlo něčeho zvláštního v pozadí. Vlevo je totiž na fotce zachycen i stůl a na na něm mobil patřící zřejmě jedné ze slavných dam.

Na tom by ještě nebylo nic tak zvláštního, jenže na displeji telefonu je vidět něco bílého. Těžko říct, zda je to jen šmouha, popraskaný displej, nebo jen hra světla. Každopádně většinu lidí napadne jen jedna věc – vypadá to úplně jako lajna kokainu!

„Koukněte na telefon na stole,“ napsal hned někdo v komentářích. „Je to na tom telefonu kokain?“ ptal se zvědavě další člověk. „Nějaká dobrota do nosánku,“ smál se zas kdosi se stejným nápadem. „Šňup, šňup,“ vtipkoval další. Netrvalo dlouho a z původně nevinné fotky se stal virální hit.

VIDEO: Podívejte se, jak se Victoria Beckham rozhovořila o svém novém já v teniskách a pohodlných kalhotách.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Victoria Beckham rozhovořila o svém novém já v teniskách a pohodlných kalhotách. youtube

 

Fotogalerie
56 fotografií