Ben miluje jízdu na motorce a v minulosti byl dokonce přistižen fotografy, jak v ulicích Los Angeles frajeří a za jízdy nemá ruce na řídítkách, ale ve vzduchu. Tentokrát se mu ale vášeň pro rychlou jízdu vymstila. V jedné chvíli totiž stroj neukočíroval a převrátil se s ním na bok.

Herec známý z filmů Armageddon či Argo přitom hlavou spadl přímo na obrubník. Když se vzpamatoval, snažil se odtamtud odplazit. Na pomoc mu vyběhli náhodní kolemjdoucí a snažili se ho postavit na nohy.

Affleck měl naštěstí v osudné chvíli helmu, a tak vyvázl v podstatě bez zranění. Přesto zahraniční média spekulovala o tom, že utrpěl nárazem vážné poranění mozku a může mít následky. To se ale naštěstí nepotvrdilo.

Zda v karambolu sehrál roli alkohol, zatím není jasné. Ovšem údajně má jeden z představitelů Batmana s pitím v poslední době velké problémy, a dokonce měl být i na odvykačce. „Ben posouvá svoje hranice od té doby, co mu krachlo manželství s Jen Garner. A tentokrát jsou přátelé vyděšení, že to možná přehání,“ uvedl pro RadarOnline zdroj z hercova okolí. Rozvod s půvabnou herečkou, s ní má Affleck tři děti, způsobila údajně jeho aférka s chůvou.

VIDEO: Benův bratr Casey Affleck byl loni ve Varech: Držitel Oscara pózoval s půvabnou partnerkou Florianou!

Video
Video se připravuje ...

Casey Affleck: Držitel Oscara pózoval s půvabnou partnerkou Florianou! Jan Jedlička

 

Fotogalerie
42 fotografií