Při čtení poslední vůle zakladatele Playboye došlo ale k velkému překvapení: mladé vdově odkázal Hefner podle magazínu TMZ luxusní sídlo v Hollywood Hills v hodnotě 156,8 milionu korun a pěknou sumičku – v přepočtu 112 milionů korun. Vila má mimo jiné pět koupelen a venkovní vyhřívaný bazén.

Většinu Hefnerova majetku zdědí jeho čtyři děti z předchozích manželství. Dceru Christie (64) a syna Davida (62) měl s první ženou Mildred Williams (91). Syny Marstona (27) a Coopera (26) pak s Kimberley Conrad (55).

Vdova Crystal (31): Zachránil mi život

Mladá vdova, blonďatá Crystal Harris, se poprvé vyjádřila k odchodu svého muže. „Jsem zdrcena. Pořád tomu nemohu uvěřit. Byl to americký hrdina. Průkopník. Děkuji za kondolence, zatím nestíhám odpovídat,“ sdělila s omluvou.

„Milá a skromná duše, která otevřela svůj život i domov světu. Každý den jsem cítila, jak moc mě miluje. I já jsem ho moc milovala, jsem mu za vše tak vděčná. Změnil mi život, zachránil mi život. Pro celý svět byl takovým majákem, silou, která neměla obdoby. Další Hugh Hefner tu nikdy nebyl a nebude.“

Spočinul vedle MM

Hefner byl v sobotu pochován za účasti hrstky nejbližších. Jeho ostatky byly uloženy na hřbitově Westwood Village hned vedle Marilyn Monroe (†36). Toto místo si sám koupil za 2,4 milionu korun.

VIDEO: Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012

Video
Video se připravuje ...

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012. youtube/Pikata TV

Fotogalerie
48 fotografií