Producenti dali vale řeckému ostrovu Skopelos, kde vznikl kultovní první díl, a přesunuli se (dle spekulací z fi nančních důvodů) do Chorvatska. Do zátoky Gradovač se v týdnu sjely první desítky členů fi lmového štábu a také přijeli někteří herci.

První záběry vznikly podle světových agentur a také chorvatského tisku v české vile. Klíčové hvězdy Meryl Streep (68) nebo Pierce Brosnan (64) u nich ale nebyli. Před kameru se v prvních dnechnatáčení postavil např. nováček Josh Dylan (22), který hraje mladého Billa, Jeremy Irvin (27) jako mladý Sam a Lily James (28) jako mladá Donna.

Meryl nepřijede?

V některých médiích se objevují spekulace, že hlavní hvězda Mamma Mia!, představitelka Donny Meryl Streep, do Chorvatska nedorazí a natočí své scény jinde. Naopak Pierce Brosnan a další by měli na ostrov Vis přiletět v nejbližších dnech.

Natáčecí lokality přísně střeží bodyguardi, aby se na veřejnost nedostaly žádné fotky ani záběry. Snímek americké společnosti Universal Pictures by se měl do kin dostat příští rok 20. července.

VIDEO: Trailer k filmu Mamma Mia!

Video
Video se připravuje ...

Mamma Mia! Trailer k filmu (2008) Youtube/MovieclipsTrailerVault

Fotogalerie
5 fotografií