Hlavní cenu za klip roku si odnesl rapper Kendrick Lamar za video k písni Humble. Všichni měli ale stejně oči jen pro Heidi. Německá topmodelka totiž na galavečer v Inglewoodu vynesla zlatou róbou z velmi jemné látky, která spíše odhalovala, než zakrývala.

Dívat se krásce zpříma do očí byl navíc díky odvážnému výstřihu obzvláště pro pány až nadlidský úkol. Klum tak s přehledem zastínila i mnohé ženy, které mají na krku i o dva křížky míň. Nebyla ale sama, kdo letos vsadil na styl princezny Koloběžky, tedy oblečená – neoblečená.

Více či méně důmyslně využily průhledných svrchních vrstev na šatech i některé jiné celebrity, v první řadě Vanessa Hudgens (28), kterou u nás známe zejména jako Gabriellu z Muzikálu ze střední. Černovláska vypadala v rudých šatech z kolekce Yaniny Couture báječně, ale pány rozhodně do kolen nedostala. Průsvitná část róby totiž odhalovala jen hereččiny nohy.

Stejnou část těla odhalila pomocí průsvitné látky i dcera Michaela Jacksona (†50) Paris Jackson (19), která na sebe ale upozornila hlavně polibkem dýdžejkou Caroline D 'Amore.

Zpěvačka Demi Lovato (25) toho naopak ze svých předností ukázala daleko více. Oblékla totiž model Zuhaira Murada z podzimní kolekce 2016, jehož vrchní část je kromě jemné krajky úplně průhledná, a vůbec tak nezakrývala prsa ani bradavky krásné brunetky.

I když byla v podstatě nahoře bez, model působil decentněji než některé jiné róby, které toho tolik neodhalily. Například písničkářka Keyshia Cole (35), modelka Hailey Baldwin (20) či rapperka Remy Ma (37) vypadaly jako by si na předávání vyšly jen v kombiné.

Jiné hvězdy zvolily daleko umírněnější a elegantnější oděvy, mezi nimi i Pink (37), která na MTV Video Music Awards dorazila v tmavém kvádru. A aby byla sladěná celá rodina, navlékla do obleků i manžela Careyho Harta (42) a jejich dcerku Willow (6). „Mami, vždyť vypadám jako kluk s dlouhými vlasy,“ stěžovala si jí Willow, která si odnesla cenu za průkopnický přístup, se totiž během večera ještě dvakrát převlékla.

VIDEO: Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klum.

Video
Video se připravuje ...

Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klum. youtube.com

 

Fotogalerie
90 fotografií