Jocelyn je původně ze Švýcarska. Na jedné ze svých loveckých výprav potkala v 80. letech miliardáře Aleca Wildensteina a po roce vášnivé známosti si ho vzala. To jí otevřelo cestu k nezměrnému bohatství, které začala využívat mimo jiné na plastické operace.

Toužila vypadat jako divoká šelma a tak se obrátila na plastické chirurgy s prosbou, aby ji proměnili v kočičí ženu. Po čtyřech milionech dolarů utracených za operace vypadá obličej Jocelyn jako maska a se svým prvním manželem se rozvedla. 

Už čtrnáct let ale buduje vztah s návrhářem Lloydem Kleinem a ten ji teď konečně požádal o ruku. Stalo se to v bývalé Versaceho vile a podle slov Jocelyn to bylo „romantické, dramatické a zkrátka úžasné“.

Její nastávající sice neodtajnil přesnou sumu, jakou za oslnivý šperk zaplatil, ale prsten ukládají do sejfu dva ozbrojení bodyguardi vždycky, když ho kočičí žena sundá z prstu. Jocelyn ale nezáleží na tom, kolik prsten stál. „Mám hodně drahých šperků a tak na ceně až tak nezáleží. Je důležité, že byl od srdce,“ říká žena, která dosáhla rozvodového vyrovnání se svým bývalým manželem v hodnotě 2,5 miliardy dolarů.

„Je kouzelná. Má něco, co nemá žádná jiná žena. Její pohled vás uhrane a má také jedno z nejhezčích těl, jaké jsem kdy viděl. A já o hezkých tělech jako módní návrhář něco vím,“ vtipkuje její nastávající Lloyd. Pár se poznal čtyři roky po Jocelynině rozvodu na módní přehlídce během newyorského týdnu módy. 

Na sklonku loňského roku prošel jejich vztah krizí. Hádka se proměnila až ve fyzický útok a před soudem stanul Lloyd poškrábaný v obličeji. Poté se ale usmířili a teď začnou připravovat veselku.

Zásahy plastického chirurga mají v oblibě i české celebrity:

Video
Video se připravuje ...

Řepková na plastice obličeje Blesk

Fotogalerie
5 fotografií