Wildenstein se stala jednou z nejbohatších žen Spojených států poté, co na svém exmanželovi Alecu Wildensteinovi vysoudila 2,5milionové vyrovnání a 100milionovou rentu.

Nedostala se však do hledáčku médií a společnosti jen díky penězům, ale také kvůli svému vzhledu. Prodělala totiž řadu plastických operací, které radikálně změnily její vzhled.

„Jocelyn potřebuje pomoc. Je bez koruny,“ tvrdí její bývalý přítel Lloyd Klein, kterého před časem napadla nůžkami a poranila mu obličej a hrudník. „Platil jsem všechny její výdaje rok a půl. Dál už nemůžu. Nejsem Wildenstein. Nejsem bohatý,“ dodává Klein.

Velmi se proslavila svým rozhazovačným jednáním. Utratila například 2,5 milionu dolarů za plastiky obličeje, vlastní tři byty v Trump Tower a její roční útrata za telefon činí 62 tisíc dolarů.

Jocelyn je na luxus uvyklá od roku 1978, kdy se přivdala do zámožné rodiny Wildensteinů. V roce 1999 však nalezla svého manžela Aleca v posteli s ruskou modelkou. Při rozvodu vysoudila měsíční rentu, která plynula z rodinného fondu.

Po smrti Aleca i jeho otce Daniela zůstal fond v rukou Alecova bratra. Ten však byl obviněn z masivních daňových úniků. Ve fondu došly peníze a poslední platbu obdržela Jocelyn v březnu 2015.

„Pak přestaly peníze chodit,“ postěžovala si Jocelyn. „Nebyla jsem na to připravená. Jak mám platit za zubaře, doktory, domácnost nebo cestování. Nemám čím platit.“ Nakonec dodala, že svou finanční situaci bude muset pravděpodobně řešit prodejem svých bytů v Trump Tower.

Fotogalerie
8 fotografií