Jennifer Lawrence letěla z Louisville ve státě Kentucky, kde byla navštívit svou rodinu. Jenže ve výšce necelých 10 kilometrů nad zemí soukromému letadlu Beechcraft 400 Beechjet vysadil jeden z motorů. Pilot se proto rozhodl k okamžitému nouzovému přistání na nejbližším letišti v Buffalu ve státě New York.

Jenže tím drama zdaleka neskončilo. Když se stroj dostal nad přistávací dráhu, vysadil mu i druhý motor! Letadlo tak bylo vydáno napospas schopnostem pilota, který s ním naštěstí přistál na ranveji bez dalších komplikací. Bylo to ale o fous! Samotné Lawrence se nic nestalo.

Letadlo Hawker Beechcraft B40 bezpečně přistálo na Mezinárodním letišti Buffalo Niagara ve státu New York v sobotu asi o 13:40 hodin. Posádka odklonila let do Buffala, protože se rozhodla pro nouzové přistání kvůli problémům s motorem,“ prohlásil mluvčí Amerického federálního úřadu pro letectví.

Na palubě byl kromě Lawrence ještě další cestující a dvoučlenná posádka. Ani nikdo z nich nebyl zraněn. Selhání obou motorů je vzácné, technickým stavem se proto budou zabývat vyšetřovatelé. Všichni však chválí duchapřítomnost pilota, který situaci zvládl s grácií. 

Fotogalerie
17 fotografií

Jennifer Lawrence je opravdová kočka. Podívejte se sami:

Video
Video se připravuje ...

Jak to slušelo Jennifer Lawrence a jejímu hereckému kolegovi Robertu De Nirovi? Podívejte se sami! youtube.com