V bílé róbě z dílny Christiana Diora byla oprávněnou hvězdou červeného koberce. Holá záda, cudný dekolt, vpředu zkrácená délka sukně a vzadu prodloužená, na pozadí nabíraná, dělající dojem starobylého honzíku. K tomu miniaturní páskové střevíčky s vražedným jehlovým podpatkem, na který doplatila Jennifer prsty ťapajícími po koberci. Dosud se však všechno obešlo bez zádrhelu. Jennifer se do šatů ani nezamotala, ani nezakopla o červený koberec, jak je jejím nechtěným zvykem (dvakrát zopakovala na Oscarech, jednou jí povolila róba od Diora, když si šla pro cenu na jeviště).

Po premiéře se Jennifer přesunula na afterparty, na kterou se převlékla. Zůstala věrná bílé barvě, šaty od Thiery Muglera měly neskutečný dekolt a hodně odvážný rozparek. Jennifer zradila bohužel jako první látka, z níž byly šaty ušity. Než ji auto převezlo na mejdánek, na šatech se jí od sezení udělaly nepěkné sklady. Thiery Mugler by se raději měl držet svého kopyta – totiž výroby parfémů, které patří k oblíbeným vůním žen po celém světě.

Průšvih číslo dvě přišel v autě, když se Jennifer lehce naklonila dopředu. To stačilo k tomu, aby jí dekolt povolil a ona všem fotografům, kteří její premiéru sledovali, odhalila svá ňadra. Jennifer Lawrence, která se nedávno rozešla se zpěvákem Coldplay Chrisem Martinem a jíž hacker ukradl z internetového úložiště iCloud intimní hanbaté fotografie a vyvěsil je na internet, se tak smůla v podobě dalšího módního trapasu drží dál.

To nic ovšem nemění na oblibě, které se herečka těší u diváků a fanoušků. Čtenáři magazínu Glamour ji letos zvolili nejlépe oblékanou ženou světa. Možná i proto, že je občas spíše nahá…

Fotogalerie
15 fotografií