„Původní termín natáčení amerického filmu z baseballového prostředí byl ve středu, ale nakonec se přesunul na neděli,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj. „Během natáčení se v Prague Baseball Academy pohybovalo okolo tisícovky lidí, což dost komplikovalo pohyb po areálu,“ dodal očitý svědek s tím, že ve filmu z 30. let se s Ruddem ukáže také hollywoodská kráska Sienna Miller (35).

Ta už ale točila před čtrnácti dny. To, že v Krči vzniká zřejmě další hollywoodský trhák, má zůstat utajeno. „Jakmile lidé z ochranky zjistili, že herce někdo fotí, obložili ho svými těly a všechny přihlížející okamžitě vyvedli,“ prozradil náhodný kolemjdoucí.

Kdo byl Moe Berg, kterého Rudd hraje? Celým jménem Morris »Moe« Berg (†70) byl slavný americký chytač a baseballový trenér. Během druhé světové války působil v Německu a Švýcarsku jako špion s úkolem informovat Američany o stavu vývoje německých atomových zbraní.

Hovořil několika světovými jazyky, četl desatero novin denně, exceloval ve vědomostních soutěžích. Byl hvězdou, ale posledních deset svého života dožíval zapomenutý a nezaměstnaný. Zemřel v květnu 1972.

Paul Rudd hrál v Přátelích manžela potrhlé Phoebe v podání Lisy Kudrow (53). Kromě ní se mohl na place kochat i půvabnou bývalkou Brada Pitta (53) Jennifer Aniston (48), která i po Přátelích měla štěstí na komediální role. Podívejte se na její nejvtipnější kousky.

Video
Video se připravuje ...

10 vtipných momentů Jennifer Aniston Youtube.com/funnymoments/BPŽ

Fotogalerie
43 fotografií