Silnou stránkou Adély Banášové je její neuvěřitelná pohotovost. Na každou narážku, i od zkušenějších moderátorů, má ihned reakci a mnohdy se jí podaří daného vtipálka setřít. Svou pohotovostí by mohla konkurovat českým kolegům Leoši Marešovi či Liboru Boučkovi.

Navíc její odpovědi jsou většinou vtipné. Věty hází do placu jen tak mezi řečí a publikum často pláče smíchy. Je chytrá a dokáže pobavit širokou škálu svých posluchačů.

Srandu si umí udělat i sama ze sebe, což většina „obyčejných“ smrtelníků ocení. S tím souvisí i její velký nos, který považuje za handicap. Ovšem takový handicap, ze kterého Banášová dělá přednost a jakési poznávací znamení.

Díky velkému nosu není prvoplánovou kráskou, s čímž se ztotožní ty posluchačky, které se zrovna nepyšní titulem Miss. Dodává jim tak sebedůvěru v tom, že uspět v showbyznysu lze i bez dokonalého vzhledu.

A v neposlední řadě působí jako holka do nepohody, která si nepotrpí na hvězdné manýry. Srší z ní pokora a upřímnost a to se zřejmě lidem líbí. Jinak by se nestala absolutní vítězkou v anketě OTO a nezískala by cenu OTO za moderátorku roku a to samé ocenění za moderátorku roku v sekci zábava.

Video
Video se připravuje ...

Adéla Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů! David Turek

 

Fotogalerie
28 fotografií