Na zpěváka na letišti v Praze čekali novináři, ale i několik skalních fanoušků. A že si počkali! Letadlo mělo nakonec hodinu zpoždění a tak Iglesias přiletěl až krátce před 20. hodinou.

„Na pražský koncert jsem připraven a moc se na něj těším,“ řekl reportérovi Blesku Enrique. Na letišti si udělal čas na své fanoušky a se všemi se vyfotil a rozdával autogramy a úsměvy na všechny strany.

Video
Video se připravuje ...

Enrique Iglesias přiletěl do Prahy: Na koncert tady se moc těším, řekl Blesku. David Kundrát

Španělský umělec se ubytoval v hotelu Four Seasons a plánuje i prohlídku Prahy. Pokud tedy nejste mezi šťastlivci s lístkem na koncert, nesmutněte. Svůj idol můžete potkat v centru Prahy v neděli přes den.

Enrique Iglesias už v neděli večer předvede v Praze show, na kterou se chystá tisíce lidí. „Fanoušci se mají rozhodně na co těšit, Iglesias přiveze velkolepou show plnou živého latinsko-amerického popu. Obvykle si během koncertů vybere z publika na pódium jednu z divaček, aby jí zazpíval jeden ze svých hitů. Podobný kousek by měl předvést i v pražské Tipsport Aréně,“ prohlásil Filip S. Filipov z pořádající agentury ART BG. 

Fotogalerie
13 fotografií