Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Osudové ženy Donalda Trumpa: Jak se jim podařilo miliardáře ulovit?

/
  • Fotografie
    21. listopadu 2016 ● 09:04

    Nově zvolený americký prezident Donald Trump (70) měl za svůj život celkem tři manželky. Jak se jim vlastně podařilo ho ulovit?

  • 1.

    Ivana Trumpová

    Ivana Trumpová (67) je bývalá lyžařka a modelka. I když na zasněžených kopcích sice v porovnání s ostatními sportovkyněmi nepatřila k těm nejrychlejším, k nejkrásnějším určitě ano. Ivaně nikdy nechyběla ctižádost a cílevědomost. Její první láskou se stal textař Jiří Štaidl. Ten však v roce 1973 tragicky zahynul. O dva roky později krásná Ivana emigrovala do Kanady a její další kroky směřovaly do New Yorku. Zrovna čekala s kamarádkami na volný stůl v restauraci, když se objevil Donald Trump. Krásky pozval k sobě, útratu za ně zaplatil a odešel. Na neodolatelnou Ivanu však venku počkal a pozval ji na další schůzku. Oba si skvěle rozuměli a v roce 1977 se vzali. Měli spolu tři děti: Ivanku, Donalda a Erica. Po několika letech začal jejich vztah skřípat a Trump si začal s herečkou Marlou Maplesovou. S Ivanou se rozvedli, ale i tak mají přátelský vztah. „Doník je nejlepší člověk na světě. Samozřejmě, že mu držím palce,“ prozradila nedávno portálu idnes.cz její matka.

    Ivana Trump- Trumpova první žena
    Autor: archiv Blesku

     

  • 2.

    Marla Maplesová

     Marla Maplesová (53) je další žena, která Trumpovi vstoupila do života. Milenci si po chvíli řekli své ANO, ale ani jejich manželství nevydrželo. Byli spolu pouhých šest let. Údajně mu totiž byla nevěrná. I tak spolu mají půvabnou dceru Tiffany.  

    Marla je už zase sexy.
    Autor: profimedia.cz
  • 3.

    Melanie Trumpová

    Melania Trumpová (46) je poslední a také současná žena Donalda. Stejně jako jeho první manželka se věnovala modelingu. Seznámili se v roce 1998 na párty během módního týdne Fashion Week v New Yorku. Své ANO si řekli o sedm let později. Melania svého manžela ve všem plně podporuje a je mu velkou oporou. Matka desetiletého syna Barrona Williama chce po boku svého milujícího manžela pomáhat ženám a dětem.

    Melania Trump v luxusním bytě v newyorské Trump Tower
    Autor: Profimedia

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy