Zpěvačka Cher vystoupila v Kanadě, kde se přidala ke kampani One Young World Summit, která má za cíl osvobodit zvířata ze zajetí. Ovšem její řeč se v Ottawě od zvířat stočila naprosto jiným směrem a to k volbě prezidenta!

Veškerá pozornost světa se v současné době stáčí k jediné zemi a to na Spojené státy americké, kde probíhá boj o Bílý dům. A boj o post prezidenta sleduje i zpěvačka Cher, která právě v Kanadě promluvila o svém strachu z toho, že vyhraje Donald Trump, který ji dle jejích slov děsí.

„Nevím, jaký je kandidát, on je tak nebezpečný, a to, co přináší do mé země, co probudil v mé zemi, je fanatismus a nedůvěra a určitý druh převahy v určitých skupinách. A lže,“ řekla podle Telegraphu zpěvačka a pokračovala: „On je úžasný, on říká něco a poté se vrátí a vidí, co řekl a zdá se to jako pravda, on je tak úžasný ve lhaní. Nikdy jsem neviděla nikoho tak dobrého. Mohla bych mluvit dál a dál na toto téma, protože jsem z něho traumatizovaná. Jsem opravdu traumatizovaná z něho.“

Slavná zpěvačka, která má na kontě hity jako Strong Enough nebo If I Could Turn Back Time, však dodala, že to voliči v rozhodování nemají vůbec lehké, jelikož i Trumpova rivalka Hillary Clintonová není dobrou volbou. Podle ní je ale Clintonová lepší volbou než Trump.

„Znám ji dlouho a vím, že ona bude dělat to nejlepší. Ona je politička a bude dělat to nejlepší. Jestliže se na ni podíváte od jejích začátků po teď, uvidíte, že pro lidi udělala kus práce,“ řekla podle Telegraphu Cher. Podle zpěvačky by k volbám měli jít hlavně mladí lidé, protože o jejich osudu se rozhoduje.

„Řekla bych, že to bude mít dalekosáhlé důsledky a podívejte, mně to neublíží, je mi 70 let, se mnou to nemá nic společného, ale to má co dočinění s mladými lidmi a to mě opravdu děsí a trápí,“ dodala Cher.

Fotogalerie
18 fotografií