V poslední době se zdravotní stav Evy Skallové lepšil, začaly jí růst vlasy. Dara si s čistým svědomím odletěla s dcerou na dovolenou do Spojených arabských emirátů, aby načerpala energii před chystanými koncerty.

„Naše malé prázdniny. Musíme si ten čas vyhrazený pro nás dvě občas takto vyrobit. Za normálních okolností se nám totiž nedaří všechno okolo vypnout a existovat jen jedna pro druhou. Tak moc se vždy na tyto chvíle těším,“ napsala Rolins v neděli na Instagram a přiložila fotografii z letadla.

Uběhly ale pouhé dva dny a zasáhla ji krutá zpráva. Její nejlepší kamarádka zemřela v nemocnici. Zpěvačka se se svou milovanou nestihla ani rozloučit. Nebyla u toho, když naposledy vydechla, nemohla ji držet za ruku.

Fotogalerie: Manažerka Dary Rolins (†36) prohrála boj s…
35 fotografií

Ticha terapia🦄 alebo presne jak spievam : " nema krasa, len v tichu da sa citit este viac...." 🙌🏼

Fotka zveřejněná uživatelem Dara Rolins (@dararolins_vermi),Zář 26, 2016 v 11:43 PDT

Více než deset let byly Dara Rolins s Evou Skallovou sehraná dvojka nejen v pracovním, ale i v soukromém životě. Milovaly stejná místa, oblékaly se stejně, dokonce stejně i otěhotněly.

Jejich dcery vedle sebe vyrůstaly jako sestry. Od chvíle, kdy se Eva dozvěděla, že má rakovinu, ji Dara neustále podporovala. Byla jí nablízku a pevně věřila, že její silná kamarádka vážné onemocnění porazí.

Fotogalerie
13 fotografií