Svět se Evě Skallové zhroutil před rokem, kdy jí lékaři oznámili, že má rakovinu. „Byla jsem velmi unavená. A podrážděná. Pořád mě bolela záda. Začala jsem to řešit na úrovni čínských lékařů, přes evropskou medicínu, východní medicínu a nic mi nepomáhalo. Až fyzioterapeut mi párkrát pohnul nohou a řekl, že se mu to nelíbí. Že tam něco je. Šla jsem na sono, na CT a už jsem se vezla,“ svěřila se manažerka Dary Rolins.

Roztočil se kolotoč chemoterapií, ozařování a padání vlasů. „I když jsem na to byla připravená a z dlouhých vlasů jsem se dala ostříhat úplně nakrátko a začalo mě to bavit, ale pořád jsem vlasy měla. Když jsem se vrátila z první chemoterapie, ty chloupky mi zůstaly v rukách. Obrečela jsem to. Nastoupila přítelova pěna na holení a všechno jsem to srovnala. Byl to šok. Najednou člověk přijde o něco, co v podstatě ignoruje a neocení,“ říká Eva, kterou v dobré náladě a psychické rovnováze drží dcera Charlotte, přítel Vašek, Dara nebo exmanžel.

Léčba hodně s rakovinou zatočila, ale přesto si Eva není jistá, zda tento boj vyhraje. „Poslouchám primáře, který je pro mě guru, kouzelník a spasitel. Neptám se na to, co nechci vědět. Myslím, že se z toho vylížu. Je přede mnou ještě dlouhá cesta. Bude velmi trnitá, velmi bolestivá. I kdybych to měla dožít s nějakou s*ačkou v zádech, tak to dobojuji. Zvesela. Ale jak dlouho? Nevím. Jestli se toho zbavím úplně? Nevím,“ uzavírá Skallová.

Fotogalerie
5 fotografií