Barbadoská zpěvačka podle informací Blesku dorazila do Česka už během neděle po koncertu ve francouzském Lille a se svým týmem se ubytovala v luxusním hotelu Four Seasons v centru Prahy.

V pondělí měla volno, avšak místo poznávání památek či obrážení obchodů se suvenýry Rihanna prožila vcelku nepříjemné odpoledne. Před pražským koncertem musela totiž nečekaně navštívit zubní kliniku.

Nechala si ošetřit chrup, který se ještě před třemi roky blyštil zlatou ozdobou ve tvaru zbraně. Že by měla i zlatý kaz?! Během úterka bez udání důvodu zrušila vstup na koncert pro všechny fotografy a kameramany…

Po návratu na hotel pobývala zpěvačka několik hodin na svém pokoji. Pak ale bolest zřejmě pominula, protože krátce před půlnocí si vyrazila do centra Prahy na bowling.

„Ochranka rychle vyvedla Rihannu z hotelu, kde na ni už čekalo připravené auto. Zpěvačka byla díky kšiltovce k nepoznání,“ popsal Blesku fanoušek čekající na hvězdu před hotelem. Po druhé hodině ranní se Rihanna za doprovodu početné ochranky, kterou si v metropoli najala, vrátila do hotelu.

Fotogalerie
99 fotografií