Chris Evans přebral štafetu v Top Gearu po vyhozeném a velice oblíbeném moderátorovi Jeremym Clarksonovi. V show, která ve sledovanosti neměla obdoby, to byla velice těžká úloha. Přesto si na ni odvážný moderátor troufl a bohužel neuspěl…

Podle serveru Daily Mail motoristické show klesla rapidně sledovanost, a tak Evans začátkem tohoto měsíce zrušil tříroční smlouvu. No a jak to vypadá, z odchodu z oblíbeného pořadu měl velkou radost! Vydal se totiž slavit se svými kumpány a oslava to byla vskutku veliká. Fotografové ho totiž přistihli, jak za bílého dne močí v lesíku u cesty a pije drahý koňak Remy Martin!

Okamžitě se začalo spekulovat, zdali moderátor, který má za sebou opravdu divokou minulost, nemá náhodou problémy s alkoholem. Nebo zda se v krizi neocitlo jeho manželství.

„Chris si uvědomil poté, co vystoupil z auta, svou chybu a omlouvá se. Pije, ale s alkoholem nemá žádný problém. Je směšné si to myslet,“ řekl DailyMailu zdroj blízký moderátorovi. Ten také dodal, že se moderátorovi velice ulevilo, když z něho spadlo břemeno v podobě Top Gearu.

Za své jednání se omluvil i sám Evans. „Cesta, která obvykle zabere 45 minut až hodinu, tentokrát trvala dvakrát tolik. Můj močový měchýř to nemohl už vydržet, a tak jsem musel jít. Omlouvám se, jestli jsem způsobil jakýkoliv trestný čin, a beru na sebe plnou odpovědnost,“ řekl moderátor.

Jak se zdá, z odchodu z veleúspěšné show, která je snem snad každého moderátora, má Evans opravdu radost!

Fotogalerie
10 fotografií