Měla před sebou slibnou kariéru a účast na Miss World. Jenže kvůli úletu v celostátní televizi ji teď na soutěži nahradí jiná kráska, a Zaře tak zbudou jen oči pro pláč. Těžko říct, co ji vedlo k tomu, aby přijala účast v show Love Island (Ostrov lásky) – chtěla pod dohledem kamer opravdu najít partnera pro život nebo se jen více zviditelnit? V každém případě mediální pozornosti se jí teď dostalo opravdu požehnaně, i když možná ne takové, jakou si Holland přála.

V díle odvysílaném ve středu večer dostala hvězdička za úkol rande s dalším účastníkem. Mohla si vybrat mezi dvěma muži a ona bez váhání zvolila nováčka Alexe. Toho přitom ten den viděla poprvé v životě. Ani tento detail jí ovšem nezabránil v tom, aby se s ním nakonec přímo před zraky diváků vyspala.

Chvíle erotiky jí ovšem vzápětí stála korunku. Pořadatelé britské soutěže Miss totiž podali prohlášení, ve kterém označili Zaru za nevhodný ženský vzor. Na Twitteru později upřesnili, že nemají problém se sexem jakožto přirozeným aktem. „My ovšem nemůžeme omluvit, co se stalo v celostátní televizi,“ uvedli.

Rázem se však do nich mnozí fanoušci dívky pustili a jejich rozhodnutí označili za sexistické. „Zara Holland je žena oprávněná k sexu a nezaslouží si takové veřejné ponížení. Tohle by se chlapovi nestalo,“ rozohnila se na sociální síti jistá Laura Bird.

Sama misska se ve čtvrtek svěřila kamerám, že ji její úlet velmi mrzí. „Znáte to, když jste prostě v daném momentu a prostě se to stane. Tohle se mi opravdu vůbec nepodobá. Proč jsme prostě nemohli jít spát?" 

Fotogalerie
10 fotografií