Patrick Swayze (†57) potkal svou ženu Lisu Niemi (60), když mu bylo 18 let. Jí bylo tehdy pouhých 15. Vzali se v roce 1975 a zůstali spolu dlouhých 34 let, až do zpěvákovy smrti v roce 2009. Jejich manželství ale prý zdaleka nebylo tak sladké, jak se na první pohled zdálo.

„Miloval ji celým svým srdcem. Jejich vztah byl plný lásky, ale i nenávisti,“ řekl blízký přítel pro portál RadarOnline.com. Podle něj Lisa svého nemocného muže, který kvůli chorobě zhubl až 40 kilo, držela doma jako vězně. O manželce Swayzeho kamarád prohlásil, že je monstrum. „Bila ho. Po jejich hádkách zůstaly zničené hotelové pokoje, auta, ale i jejich dům. Bila ho, i když byl nemocný. On by jí však nikdy neublížil,“ uvedl dále.

Lisa měla také svého muže často podvádět, a to nejen s muži, ale i se ženami. „Lisa zdrhla, byla pryč několik hodin. Nikdo nevěděl, kde je a co dělá. Vykašlala se na něj. Kdyby ho v té době přišel navštívit bratr Donnie, našel by ho ležet ve výkalech a moči,“ sdělil dlouholetý přítel.

VIDEO:Některé scény musely být z filmu vystřiženy.

Video
Video se připravuje ...

Až příliš hříšný tanec! Záběry, které musely být vystřiženy! youtube

O jejích milostných aférkách prý věděla rodina i přátelé, kteří mu radili, aby se rozvedl. Swayze to ale odmítal, prý kvůli slibu matce. „Slíbil to vlastní matce, která se bála, že by Lisa vyzradila rodinné tajemství. To by Patricka stálo kariéru,“ vysvětluje Joan Leigthon, zakladatelka Patrickovy fanouškovské základny. Lisa pak prý dva měsíce před Patrickovou smrtí zakázala všem návštěvy. Zákaz se týkal i jeho matky Patsy.

Tato obvinění však nebyla nikdy oficiálně potvrzena a Swayzeho manželka se proti nic několikrát tvrdě ohradila. Osm let po Patrickově smrti si Lisa žije už zcela jiným životem. Provdala se za nového muže a zdá se, že je šťastná. Patrick umřel v roce 2009 na rakovinu slinivky, která během krátké doby zdevastovala jeho tělo.

Fotogalerie
22 fotografií