Pokud se vydáte do slunného Los Angeles, ležícím na západním břehu Spojených států v proslulém státě Kalifornie, nesmíte se zapomenout podívat na ikonickou vilu Playboy Mansion Hugha Hefnera! V honosné vile se desítky let promenádovaly vnadné modelky oděné jen do titěrných bikin, točilo se tam spoustu filmů, seriálů, videoklipů či erotických pořadů i televizních reality show. Jenže těm dnům je už konec…

Zakladatel časopisu Playboy Hefner si sídlo pořídil před 45 lety se svou tehdejší manželkou Kimberly Conrad (56) a to v přepočtu za 25 milionů korun! Vila se pyšní 29 pokoji, hernou, tělocvičnou, domácím kinem, vinným sklípkem, saunou, jeskyní, tenisovým kurtem a čtyřpokojovým domkem pro hosty.

Před pár měsíci to ještě v luxusním sídle žilo, ale teď je už dnům, kdy se v domě největšího playboye světa konaly bujaré večírky, konec. Hefner se totiž rozhodl, že svou vilu prodá. Nejprve chtěl za ni 5 miliard, ale nakonec se spokojil s poloviční částkou a doložkou, že v Playboy Mansion bude moci spokojeně dožít.

Novým majitelem se stal Řek Daren Metropoulos, dědic miliardového impéria C. Deana Metropoulose s odhadovaným majetkem 60 miliard korun.

Daren se stane v městě andělů majitelem již druhé vily. Už v roce 2009 totiž koupil vedlejší barák za 450 milionů a ohledně Playboy Mansion se vyjádřil, že dům čeká rozsáhlá renovace. Pokud tedy toužíte slavné sídlo otce časopisu Playboy vidět ještě takové, jaké bylo za časů, kdy se po něm procházeli zajíčci Playboye, měli byste si pospíšit.

Fotogalerie
18 fotografií