V noci ze středy na čtvrtek explodoval před dveřmi rodinného domu v Pereši nástražný výbušný systém. Silný výbuch, který krátce před půlnocí slyšeli i obyvatelé okolních sídlišť, poničil vstupní dveře a také fasádu domu. Nikomu se však naštěstí nic nestalo.

Útok byl podle informací Noviny.sk mířen na právničku Danicu Holováčovou, která před soudem zastupuje Mojsejovou hned v několika případech. Nejedná se však o první takový případ. Nejprve někdo podpálil butik podnikatelky v centru Košic, podruhé zase zápalná lahev dopadla na dům její sestry Eriky.

Další nástražné systémy byly zase nalezeny přímo před domem, kde v té době Nora spolu s příbuznými bydlela. Terčem úderu se stal rovněž byt exmanžela Mojsejové Braňa v Tatranské Lomnici.

Slovenská policie sérii explozí vyšetřuje, ale pachatele zatím nezná. Podle Nory by v nich mohl mít prsty někdo ze západního Slovenska. Dříve se nechala též slyšet, že za vším stojí její nepřítel František Versače Kabrhel, se kterým se soudí. „Kabrhel říkal, že mě sledují jeho lidé, a proto jsem 14. dubna na něho podala trestní oznámení za nebezpečné vyhrožování,“ svěřila se Mojsejová, která vystupovala také v pořadu TV Prima Čápi s mákem.

Není divu, že jakmile bývalé zbohatlici vrátila před časem policie její cestovní pas, hned odjela ze Slovenska. Zřejmě má strach o život a obává se, že příští bombu by už nemusela přežít.

 

Fotogalerie
14 fotografií