"Na podzim jsme hráli po dlouhém čase zase v Praze, a zastavili jsme se s naší show také v Brně. Na české obecenstvo nedáme dopustit," uvedl frontman kapely H. P. Baxxter.

Koncert bude hostit českobudějovické výstaviště. Organizátoři slibují velkolepou show, plnou světel, pyrotechnických efektů a hlavně hitů, na které se tančí již od devadesátých let. Vstupenky za 499 korun jsou v předprodeji v síti Ticketpro.

Scooter vznikl v roce 1993 a patří k nejúspěšnějším německým skupinám. Má za sebou 30 milionů prodaných nosičů a na 90 zlatých a platinových desek za prodej. Kapele se podařilo umístit 23 hitů do první desítky hitparády, což se od roku 1956, kdy se v Německu poprvé objevily žebříčky popmusic, nikomu nepodařilo.

Nové album kapely Scooter se hned po vydání stalo třetím nejlépe prodávaným německým albem. Při turné kapela zahraje v největších německých městech, v Londýně, Glasgow nebo Moskvě. Zahrají hity, jako je například Hyper Hyper, Fire, How Much Is the Fish?, Ramp!, Nessaja, Maria nebo Move Your Ass!