Tohle jsou naše vítězky:

Jennifer Lawrence (25): Mrkejte na mé bříško!

Šaty: Dior

Královna průšvihů si konečně napravila reputaci! Dosud se o ní mluvilo hlavně v souvislosti s pády a trapasy na červeném koberci… Teď už každý propírá jen její rafinované šaty, které daly krásně vyniknout hereččinu štíhlému bříšku, aniž by působily lacině.

Herečka Jennifer Lawrence tentokrát nezakopla.
Autor: ČTK, EPA, Reuters

Kate Winslet (40): Konec optických iluzí

Šaty: Ralph Lauren

Zdá se, že je herečka konečně pyšná na svou postavu. V posledních letech si totiž oblíbila dvoubarevné opticky zeštíhlující modely, kterým teď nejspíš dala sbohem! Své křivky hrdě předvedla v upnuté tmavě modré róbě s rozparkem.

Kate Winslet
Autor: ČTK, EPA, Reuters

Lady Gaga (29): Z obludy dámou

Šaty: Versace

Pořadatelé se jistě děsili toho, v jakém střeleném kostýmu se objeví americká zpěvačka Lady Gaga. Slavná provokatérka svým outfitem všechny šokovala – oblékla si černé splývavé šaty až na zem, ve kterých v kombinaci s přirozeným líčením vypadala jako opravdová dáma!

Lady Gaga
Autor: ČTK, EPA, Reuters

Tohle se úplně nepovedlo…

Jennifer Lopez (46): Kanárkové pyžamo

Šaty: Giambattista Valli

Co se stalo? Kde jsou ty časy, kdy Jennifer Lopez vymetala prominentní večírky v průsvitných modelech zakrývajících jen to nejnutnější? Na letošní předávání Zlatých glóbů přišla zahalená od hlavy až k patě… Snaží se snad schovávat vánoční kila? Jak se pak ovšem ukázalo na afterparty, JLo nic maskovat a schovávat nemusí. Na večírku po udílení cen obtáhla své božské křivky bílou róbou, že pánové šli do kolen…

Jennifer Lopez to na hlavním večeru trochu zazdila…
Autor: ČTK, EPA, Reuters

…na večírku ale byla za sexy dračici.
Autor: ČTK, EPA, Reuters

DALŠÍ RÓBY VEČERA NAJDETE V NAŠÍ GALERII

Fotogalerie
35 fotografií