Dům se nachází ve čtvrti Saddle River v New Jersey a zabírá rozlohu neuvěřitelných 17 kilometrů čtverečních. Není tedy divu, že se dovnitř vejde osm ložnic, deset koupelen a tři toalety, dvě oddělené jídelny a také několik šatníků.

Pro majitele má však sídlo přichystáno i další příjemná překvapení – posilovnu, saunu, parní lázeň a samozřejmě i bazén. Po péči o tělo si pak může boháč zajít i do vlastního vinného sklípku a s otevřenou lahvinkou pak zajít do promítacího sálu či knihovny. Kdo ale odpočívá raději aktivně, může si přímo u domu zahrát s přáteli basketbal na vlastním hřišti.

Úchvatné bydlení je nyní na prodej v přepočtu za 100 milionů korun. Vzhledem k ceně, za kterou si ho v roce 2008 Blige pořídila (zhruba 350 milionů korun), se vlastně jedná téměř o pakatel.

Není jasné, proč chce Mary Jane Blige dům prodat. Roli v tom mohou hrát finanční problémy. Za svou kariéru R&B zpěvačky sice prodala víc než 25 milionů desek a třikrát získala cenu Grammy, ovšem v minulosti se dost zadlužila a doteď prý dluží miliony na daních.

Fotogalerie
18 fotografií